Kunstgras toepassingen

Kunstgras is een veelzijdig product en geschikt voor diverse toepassingen, bv.:

  • Kunstgras voor de sier in uw tuin
  • Kunstgras onder of rondom trampolines en/of schommels
  • Kunstgras onder of rondom speeltoestellen
  • Kunstgras voor sportief gebruik
  • Kunstgras voor kinderen
  • Kunstgras voor huisdieren 

Kunstgras en huisdieren

Door de hoge kwaliteit van onze kunstgrasvezels kunnen huisdieren zich probleemloos uitleven op het kunstgras. Kunstgras van Kunstgrasboer.nl bevat daarnaast geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen. Dit maakt ons kunstgras uitermate geschikt voor huisdieren.

Kunstgras en kinderen

Kunstgras uit de collectie van Kunstgrasboer.nl is uitermate geschikt voor kinderen. Ons kunstgras bevat geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen. Daarnaast biedt Kunstgrasboer.nl verschillende kunstgrassoorten die door de zachtheid van de vezels en hoge veerkracht het voor kinderen extra prettig maakt om op te spelen.

Kunstgras op sportvelden

Kunstgras op sportvelden is niet te vergelijken met kunstgras voor in de tuin. Kunstgras voor sportvelden is gemaakt van een ander soort vezels met een extreem hoge veerkracht. Dit maakt deze soort kunstgras erg geschikt voor intensief sportief gebruik maar maakt wel dat het kunstgras een minder natuurgetrouwe uitstraling heeft. De kunstgrassoorten uit het assortiment van Kunstgrasboer.nl hebben allen hun specifieke toepassing. Hier zitten ook soorten bij die geschikt zijn voor sportief gebruik, maar voor ons speciale sportgras kan het best contact opgenomen worden per telefoon op 085 760 04 39 of per mail via info@kunstgrasboer.nl.

Kunstgras soorten

Kunstgrasboer.nl heeft kunstgras in verschillende soorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onder meer de kleurstelling, hoogte en soort vezel zijn bepalend voor de uitstraling, eigenschappen en gebruikseigenschappen van het kunstgras. Het assortiment van Kunstgrasboer.nl bestaat uit 8 verschillende soorten kunstgras. In ons assortiment zijn enkele erg natuurgetrouwe soorten opgenomen die bestaan uit platte kunstgrasvezels. Voor het meer intensieve gebruik hebben we daarnaast soorten met een V-shape en C-shape vezel die de kunstgrasmat veerkrachtiger maken.