Kunstgras kopen

Kunstgras kopen kan bij veel verschillende leveranciers. Kunstgras vinden van hoge kwaliteit kan echter een behoorlijke zoektocht zijn. Bij Kunstgrasboer.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om kunstgras voor alle verschillende toepassingen.

U kunt kunstgras kopen van Kunstgrasboer.nl bij onze kunstgras showlocaties door heel Nederland en daarnaast bij onze dealers. Wij zijn landelijk dekkend waardoor we in iedere regio onze klanten optimaal kunnen bedienen. Weten waar u ons kunstgras kan vinden? Bekijk hier onze kunstgras-dealers!

De voordelen van kunstgras kopen

Kunstgras heeft veel voordelen:

 • het hele jaar een prachtig groen gazon;
 • nooit meer grasmaaien;
 • nooit meer kantjes knippen;
 • nooit meer sproeien;
 • nooit meer het gazon bemesten;
 • nooit meer onkruid verwijderen;
 • kleurvast;
 • weinig onderhoud;
 • milieuvriendelijk;
 • lange levensduur (10-15 jaar);
 • kindvriendelijk

Kunstgras heeft dus vooral grote voordelen en nauwelijks nadelen. Wel heeft kunstgras enkele eigenschappen die, wanneer er niet op de juiste wijze gebruik van gemaakt wordt, als nadelig kunnen worden ervaren. Zo kan het kunstgras, net als echt gras, warmer worden bij hogere temperaturen. Wanneer u het kunstgrasgazon kort besproeit met water koelt het af waardoor u er optimaal gebruik van kan maken. Kunstgrasvezels zijn van kunststof gemaakt waardoor het ook ‘werkt’ bij temperatuurverschillen. Wanneer kunstgras op de juiste, professionele wijze aangelegd wordt zal hiervan geen nadeel worden ondervonden. Vragen over het juiste gebruik van kunstgras kunnen altijd gesteld worden per telefoon via 085 760 04 39 of door te mailen naar info@kunstgrasboer.nl.

Kunstgras offerte

Om tot de keuze voor kunstgras over te gaan is het belangrijk goed te weten wat er allemaal bij komt kijken. Niet alleen als het gaat om de aanlegwijze van het kunstgras maar ook qua kosten. Kunstgrasboer.nl maakt het u graag inzichtelijk door middel van een kunstgrasofferte op maat. Offerte ontvangen? > Vraag hier uw gratis offerte aan!

Kunstgras staal

In de kunstgrasmarkt worden veel verschillende soorten kunstgras aangeboden. Het is lastig om op internet de juiste keuze te maken. Kunstgras is een product dat gezien en gevoeld moet worden. Kunstgrasboer.nl biedt kosteloos proefstalen aan die na aanvraag binnen 2 werkdagen geleverd worden. Dit maakt de keuze voor het juiste soort kunstgras een stuk eenvoudiger. Een staal naar keuze van Kunstgrasboer.nl aanvragen werkt erg eenvoudig > Vraag uw gratis stalen aan!

Kunstgras thuisadvies

Het kunstgras thuisadvies is een unieke service van Kunstgrasboer.nl. De vakbekwaam hovenier komt kosteloos en vrijblijvend op locatie (bv. in de tuin) om de verschillende soorten kunstgras te presenteren en van een goed advies te voorzien. Kunstgras is een kwaliteitsproduct maar ook een kostbaar product. Wij willen dat onze klanten de juiste keuze maken voor het soort kunstgras en de kunstgras aanleg zodat ze er jarenlang plezier van beleven. Thuisadvies ontvangen? > Vraag uw gratis thuisadvies aan!

Kunstgras bestellen

Als u heeft besloten over te gaan tot de aanschaf van kunstgras kunt u dit eenvoudig bij ons bestellen. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. We nemen dan samen met u door wat u nodig heeft, en bespreken met u de afleverdatum.

Kunstgras kwaliteit

Kunstgras wordt in verschillende landen op verschillende wijze geproduceerd. Kunstgras van Kunstgrasboer.nl is afkomstig uit Nederlandse fabrieken. Hier worden de vezels geproduceerd en verwerkt tot klossen. Vervolgens worden de vezels getuft en vastgemaakt op het onderdoek van het kunstgras, de zogenaamde ‘backing’. De kunstgrasvezels bestaan uit kunstofkorrels, kleurstoffen en stoffen die het kunstgras Uv-bestendig maken. Kunstgras van Kunstgrasboer.nl bevat geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen.

Kunstgras garantie

De levensduur van kunstgras kan afhankelijk van de toepassing oplopen tot 15-20 jaar. Kunstgras van Kunstgrasboer.nl is van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen wij en we bieden onze klanten dan ook 10 jaar garantie op het kunstgras. Deze garantie omvat zowel de UV-bestendigheid van het materiaal alsook het loslaten van de vezels. Meer weten over de garanties op ons kunstgras? Vraag ons kunstgras garantiecertificaat aan via info@kunstgrasboer.nl.